Kezdőlap Régió KÖSZÖNŐLEVELET KAPTAK A KECSKEMÉTI RENDŐRKAPITÁNYSÁG MUNKATÁRSAI

KÖSZÖNŐLEVELET KAPTAK A KECSKEMÉTI RENDŐRKAPITÁNYSÁG MUNKATÁRSAI

Idős asszonyt rabolt ki Kecskeméten egy férfi, akit egy nap alatt elfogtak a rendőrök. Az áldozat levélben köszönte meg az egyenruhások munkáját, és beszámolt a velük kapcsolatos pozitív tapasztalatairól.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, hazafele tartott az a 78 éves asszony idén ősszel, akit egy fiatal férfi leszólított Kecskemét egyik utcáján, majd kirabolt. A tolvaj az asszony táskáját szemelte ki, amit csak többszöri rángatás után tudott elvenni tőle. A támadás során a sértett elesett, és karcsonttörést szenvedett.

A kecskeméti rendőrök egy nap alatt elfogták a 22 éves helybélit és őrizetbe vették. Házkutatás során az értékek egy részét is megtalálták, amit visszaadtak a tulajdonosnak.

A történteket követően december 5-én egy levél érkezett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitánysághoz. Az üzenetet az idős áldozat írta, aki megköszönte a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársainak áldozatos munkáját. Az asszony beszámolt a rendőrök tapintatos, tisztelettudó viselkedéséről, barátságos modoráról, valamint kedves, segítőkész hozzáállásáról.