Kezdőlap Események Vírusmentes övezetben zajlott a nemzeti szépségverseny döntője!

Vírusmentes övezetben zajlott a nemzeti szépségverseny döntője!

A 31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás döntőjét a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynője főtámogatásával rendezték meg december 4-én a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában. Hazánk legrégebbi szépségversenyén a közönség szavazatai alapján Békési Noémi kapta toronymagasan a közönségdíjat. Ezzel automatikusan jutott az első öt közé.

A szakemberekből és a támogatókból álló 22 tagú, elfogulatlan zsűri döntése alapján a Sepsiszentgyörgyről érkező Despa Bogi, Turgyán Pálma (Napkor), a diósdi Nánási Dorottya, Budapestről Szaniszló Kitti, és a miskolciak büszkesége, Orosz Titanilla versenyezhetett tovább a koronáért.

A közel 4 órás gála műsor keretében 4 alkalommal vonultak fel a versenyző szépségek és egy rendhagyó, látványos fotó tour is segítte a zsűrinek kiválasztani a királynőket és udvarhölgyeket, akik végül a Sissi korhű ruhák megalkotója, Czédly Mónika és a D’Elia Szalon ruhakölteményeiben várták a ceremónia fénypontját.

A Királynő és a Kishercegnő koronázása mellett számos különdíj is gazdára talált a döntőn, hiszen a megválasztották a Harkány Fürdő, a Dráva Hotel és a Park Hotel szépét is, de díjazta a Naturliget és a La Burrata Mozzarella is a döntősöket. A nyílt szavazás után végül Békési Noémi lett 2021 királynője, első Udvarhölgye Nánási Dorottya, a második Udvarhölgye pedig Orosz Titanilla lett. A királynő összesen több ezer euro értékű díjazásban részesült, többek között egy 2 főre szóló utazáson vehet részt Costa Smeraldára, ahol a Luci di la Muntagna luxusszálloda vendégszeretetét élvezheti.

A Tini kategóriában a csongrádi Fekete Vivien fejére került a korona, a zsűri a zalaegerszegi Sabjanics Zorkát és a pomázi Faragó Maját választotta meg Udvarhölgyeknek.

A látogatók és résztvevők biztonságát, a vírus-, és baktériummentes környezetet az Isanity térsterilizátorral biztosították az est folyamán.