Kezdőlap Kecskemét Folytatódik a Színházi angyal vagyok program Kecskeméten

Folytatódik a Színházi angyal vagyok program Kecskeméten

A Kecskeméti Nemzeti Színház az eddigi évekhez hasonlóan, 2022-ben is szeretné színházi élménnyel megajándékozni a nehéz körülmények között élő gyermekeket és felnőtteket, a Színházi angyal vagyok program keretein belül.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház célja, hogy a 2019-ben indított jótékonysági programmal újra esélyt kínáljon a kultúrát nélkülözni kényszerülő gyermekeknek és felnőtteknek azzal, hogy elérhetővé teszi számukra a színházi élményeket. 

Idén először a gyermekeknek kedveskedünk egy klímamesével, de a későbbiekben a felnőtteket is várjuk majd többek közt egy fergeteges vígjátékkal és egy látványos operettel.

A program első lépéseként ajánlásokra és jelentkezésekre van szükségünk. Olyan gyermekekkel foglalkozó civil szervezetek, alapítványok, egyesületek és közösségek jelentkezését várjuk, akik a program keretein belül szeretnék megtekinteni a január 30-án 11 órakor kezdődő A jegesmedve szerelMese című előadást. De nem csupán saját maguk általi jelentkezésre van lehetőség, bárkitől szívesen fogadjuk ugyanis az ajánlásokat azokról a közösségekről, akiket szívesen megajándékoznának egy ilyen kivételes lehetőséggel.

A jelentkezéseket és ajánlásokat a [email protected] e-mail-címre várjuk, de üzenetben, kommentben a színház Facebook-oldalán keresztül is eljuttathatják hozzánk.

Arról, hogy ki látogathat el a teátrumba, közösen döntünk a közösségi oldalunkat követőkkel, egy következő forduló keretein belül. A megajándékozni kívánt szervezetek megtalálhatók lesznek a teátrum Facebook-oldalán, ahol kommentben lehet majd szavazni. 

Aki pedig segítene nekünk népszerűsíteni ezt a küldetést, használja a közösségi médiában a #szinhaziangyalvagyok címkét.

Az első előadásra január 18. 12 óráig várjuk a jelentkezéseket, ajánlásokat.

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) támogatásával valósul meg.