Kezdőlap ÉT-TRENDEK Ismét netes hirdetésekben élnek vissza a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének a nevével

Ismét netes hirdetésekben élnek vissza a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének a nevével

Egy többször visszatérő netes csalás ismét felütötte a fejét az interneten. Közismert emberekkel, népszerű sztárokkal hirdetnek olyan kétes eredetű és hatású fogyasztószereket, amelyeket ők nagy valószínűséggel nem használnak. Emellett a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségét is súlyos vádakkal illetik a hamis dolgokat állító Chocolite és Keto light reklámok.

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége ezúton is kijelenti, hogy teljes mértékben valótlanságot állítanak róla ezekben a kétes eredetű hirdetésekben és visszaélnek a nevével. A szakmai szövetség ezúton is elhatárolódik ezektől a termékhirdetésektől és a benne szereplő állításoktól! 

Amellett, hogy a Magyar Dietetikusok Szakmai Szövetsége tájékoztatja a közvéleményt arról, hogy a nevével visszaélnek, egyben arra is szeretné felhívni a lakosság figyelmét, hogy ezek a csodaszerként hirdetett termékek egészségre ártalmasak és veszélyesek lehetnek, hiszen általában sem összetételüket, sem hatásmechanizmusukat nem lehet pontosan ismerni, ezért használatuktól óva intenek a szakemberek!  

A FOTÓ ILLUSZTÁCIÓ!