Kezdőlap Események Csütörtökön nyit a Szilvási Áruház

Csütörtökön nyit a Szilvási Áruház

Már csak néhány nap és betérhetünk Kecskeméten, az új Szilvási Áruházba. A hely és a név új, de szakértelem több évtizedes. A nagy múltú Szil-Coop áruház sikertörténete folytatódik a csütörtökön nyíló Szilvási Áruházban. 

A Szilvási Áruházat a régitől néhány lépésre, a Szil-Coop parkolójában, az Erzsébet lakópark felőli részen alakították ki. Az áruháznak helyet adó műemlékvédelem alatt álló épületben a tradíciókat ötvözik a modern megjelenéssel. Csütörtökön nyitási kedvezményekkel várják a vásárlókat, a megszokott széles árukínálattal. 

A 100 százalék magyar, a Szilvási család tulajdonában lévő szupermarket nagy hangsúlyt fektet a hazai termékekre. Szilvási József, a cég egyik tulajdonosa elmondta: a jövőben is törekszenek arra, hogy elsősorban magyar őstermelőktől szerezzék be a friss zöldség-gyümölcs kínálatot, valamint hazai állattartóktól a húsokat, húskészítményeket. Emellett nagy hangsúlyt kap a biorészlegük, mely termékkört a jövőben bővítenék a vevői igények tükrében.

A kecskemétiek körében kedvelt szupermarket egy hónapos zárás után várja újra vásárlóit. A régi hely, a Szil-Coop bevásárlóközpont a jövőben is viseli a nagy múltú nevet, benne továbbra is üzemelnek az üzletek, a szőnyegáruház, a gyógyszertár és lottózó, de a létesítmény nagyobb részében az év során egy másik üzletlánc kap helyet. 

Az áruházban sokak örömére továbbra is elfogadják a SZÉP kártyát. Március 10-én nyitási akciók teszik vonzóbbá a vásárlást, a jövőben pedig hetente változó akciókat hirdetnek.

Fotók forrása / Tervezők:

Roza Gabriella belsőépítész – Gabriella Roza Interiors

Gelányi Zoltán – Gelanyi Design