Kezdőlap Hírek ITT AZ IDŐ! Véradást szervez a Ciróka Bábszínház és az Országos Vérellátó...

ITT AZ IDŐ! Véradást szervez a Ciróka Bábszínház és az Országos Vérellátó Szolgálat!

2022. március 15- én a magyar forradalom és szabadságharc évfordulójának alkalmából rendhagyó programmal készül a Ciróka Bábszínház.

A Petőfi-emlékév kapcsán a bábszínház a 2021/22-es évadban műsorra tűzte a János vitéz elbeszélő költeményét, amelynek bemutatóját február végén láthatta a közönség. A bemutató alkalmából ismét fát ültet a társulat. Ezúttal 15 órától, a Gyenes téren található játszótérnél várjuk az érdeklődőket, akiknek lehetősége nyílik személyesen is találkozni a János vitéz előadás alkotóival és színészeivel (Bárnai Péter, Horgas Ráhel, Szörényi Júlia és Kőmíves Csongor).

Az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen március 15-én 13.00 – 16.30-ig várják a Ciróka Bábszínház épületében a véradásra jelentkezőket.

„A Ciróka Bábszínházban eddig még nem szerveztünk véradást. Társadalmi szerepvállalásunkat erősítve, ezúttal mi is szeretnénk helyszínként csatlakozni. A véradókat partnerükkel együtt egy pohár vörös bor kíséretében vendégül látjuk a 17 órakor kezdődő János vitéz előadásunkon.” – mondta Kiszely Ágnes igazgató.

Kanik Erika az OVSZ vezető asszisztense elmondta, mindig nagy öröm számukra, amikor egy új intézmény ad otthont a véradásnak. A bábszínházat különösen jó helyszínnek tartja, hiszen felnőttek is nagy számban, rendszeresen látogatják az előadásokat.

A szervezők kérik a véradókat, hogy részvételi szándékukat 2022. március 13- ig jelezzék az [email protected] e-mail címen.