Kezdőlap Események Megnyitotta a kapuit az új Szilvási Áruház

Megnyitotta a kapuit az új Szilvási Áruház

Nagy érdeklődés kísérte Kecskeméten, az új Szilvási Áruház megnyitását. Már az első napon, csütörtökön és azóta is vásárlók sokasága tér be az újonnan kialakított áruházba. Kíváncsian nézelődnek, vásárolnak és ismerkednek a termékek újfajta elhelyezésével. 

A Szilvási Áruház új, de szakértelem több évtizedes. A nagy múltú Szil-Coop áruház sikertörténete folytatódik az új Szilvási Áruházban. Egy hónapos zárás után nyílt meg az új szupermarket, ahol a vásárlók a jól megszokott minőségi áruválasztékkal, kedvezményes akciókkal és ismerős arcokkal, a régi eladókkal találkozhatnak. Az alapterülete kisebb az üzletnek, de a választék nem csökkent. 

A 100 százalék magyar, a Szilvási család tulajdonában lévő szupermarket nagy hangsúlyt fektet a hazai termékekre. Törekszenek arra, hogy elsősorban magyar őstermelőktől szerezzék be a friss zöldség-gyümölcs kínálatot, valamint hazai állattartóktól a húsokat, húskészítményeket. Emellett nagy hangsúlyt kap a biorészleg, mely az egyik legnépszerűbb a vásárlók körében.

A Szilvási Áruházat a régitől néhány lépésre, a Szil-Coop parkolójában, az Erzsébet lakópark felőli részen alakították ki. Az áruháznak helyet adó műemlékvédelem alatt álló épületben a tradíciókat ötvözik a modern megjelenéssel. A parkolás megoldott az épület előtt. 

A régi hely, a Szil-Coop bevásárlóközpont a jövőben is viseli a nagy múltú nevet, benne továbbra is üzemelnek az üzletek, a szőnyegáruház, a gyógyszertár és lottózó, de a létesítmény nagyobb részében az év során egy másik üzletlánc kap helyet. 

Az áruházban sokak örömére továbbra is elfogadják a SZÉP kártyát.