Kezdőlap Hírek Dísznövények a Nyitott Kapunál

Dísznövények a Nyitott Kapunál

Egy éve várja a kerttulajdonosokat a Nyitott Kapu Dísznövény Áruda Kecskemét-Katonatelepen. A Nyitott Kapu név egyben meghívó is, hiszen Nagy Melinda keddtől vasárnapig minőségi árukészlettel és profi szaktanácsadással segíti, hogy a hozzá betérők valóban olyan díszkertet alakítsanak ki, mely hosszú évek múlva is gyönyörűen pompázhat.

Nagy Melinda egyéni vállalkozóként tavaly indította el saját árudáját. Azt megelőzően Magyarország legnagyobb dísznövény nagykereskedésében, illetve kertészeti alapanyagokat forgalmazó cégeknél szerzett sok éves tapasztalatot vezetőként. Szakirányú, főiskolai és egyetemi végzettséggel, kellő rutin birtokában úgy érezte, eljött az idő, hogy megvalósítsa álmát, egy saját árudát. Katonatelepi otthona mellett építette ki a dísznövény árudát, mely folyamatosan bővül, szépül, a vásárlók elégedettségére.  

Nyitott Kapu Dísznövény Árudában minden kapható, ami a díszkertekben megtalálható: díszcserjék, dísznövények, díszfák, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, egynyárivirágok, évelő növények, fűszernövények, valamint kiegészítők, virágföldek, mulcsok és egyéb kellékek. Az árudában folyamatos akciók teszik vonzóbbá a vásárlást. Jelenleg is a tavaszi kedvezményekkel számos termék vásárolható meg engedménnyel. 

A növények jelentős része magyar termelőktől származik, vannak azonban import különlegességek is, például Olaszországból. 

A Nyitott Kapu nagy vonzereje még abban rejlik, hogy Melinda szakértőként segíti a vásárlást. Igény esetén helyszínre is elmegy ingyenesen, a talaj minősége, a kert tájolása és a kerttulajdonos igényeinek tükrében segít megtervezni hosszú távra a díszkertet, legyen az 200 vagy éppen több ezer négyzetméteres

Nyitott kapu Dísznövény Áruda: Katonatelep, Platán utca 50. Tel: 06-70/244-2333

Facebook: Nyitott Kapu Dísznövény Áruda •

nyitvatartás K-P 10-19, Szo 8-19, V 8-12 óráig.