Kezdőlap Események Dulicsek Autósiskola – Minőség és megbízhatóság a vezetésben

Dulicsek Autósiskola – Minőség és megbízhatóság a vezetésben

Kecskeméten és Kiskunfélegyházán magasan képzett oktatókkal várja a 10 éves Dulicsek Autósiskola a jogosítványra vágyókat. A tanulók többféle autó típusból választhatnak.

A Dulicsek Autósiskola idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. A családi vállalkozás Kiskunfélegyházáról indult, 3 éve azonban már Kecskeméten is fogadják a tanulókat. Az évek alatt folyamatosan bővült a csapatunk, új, magasan képzett kollégákkal, akik javarészt közlekedési szakterületekről érkeztek az autósiskolához. 

A régióban jó hírnévnek örvendő autósiskola a kezdetektől törekszik arra, hogy modern technológiát alkalmazzanak. Ahogyan a szlogenjük is hirdeti: „Minőség és megbízhatóság a vezetésben”.

Ifj. Dulicsek István büszkén tekint arra, hogy kiváló kollektívával állnak a jogosítványra vágyó tanulók rendelkezésére. 

– Jelenleg csapatunkat több mint 10 szakoktató alkotja, valamennyien kimagasló tudással bírnak. Az utóbbi időszakban csapatunk több új taggal is bővült. Van közöttük régóta a szakmában dolgozó oktató, de idén egy új kolléga útját is egyengettük a szakma felé, aki a közelmúltban sikeres szakoktatói vizsgát tett, így hamarosan újult erővel veti bele magát a munkába – részletezte ifj. Dulicsek István, majd szólt a megváltozott tanulói szokásokról.

– Igyekszünk követni a jövő trendjeit, figyelemmel kísérjük a külföldi tendenciákat is. A fiatal generáció megszólítása mindig is komoly kihívás volt. Napjainkban kellő motiváció kell nekik a vezetés elsajátítása során. Megváltoztak a tanulási szokások, és oktatóinknak ennek tükrében kell reagálnia az új generációk kihívásaira. Emellett fontos kiemelni, hogy a forgalom évről-évre egyre nagyobb, és várhatóan ez a következő időszakban sem fog csökkenni – jegyezte meg.