Kezdőlap Egészség Érintések segítik a szépségterápiát

Érintések segítik a szépségterápiát

Minden bőrprobléma üzen számunkra: Megmutatja, milyen lelkiállapotban vagyunk. A test és a lélek hatással van egymásra. Ezért ha kezeljük a bőrt, akkor az pozitívan hat lelki problémáinkra is. Az eredmény: szép bőr, harmonikusabb mindennapok, nagyobb önbizalom. Ágó Kitti szépségterápiás, speciális pontokat stimuláló arc- és testkezelései már sokaknak nyújtott segítséget testi és lelki szinten egyaránt. 

Ágó Kitti kecskeméti kozmetikus, aroma- és szépségterapeuta hosszú évek óta fogadja vendégeit. Néhány éve bővítette szolgáltatási palettáját a szépségterápiás kezelésekkel. Az érintésen alapuló kezelések egyszerre hatnak testi és lelki síkon. 

– Ami a bőrön megjelenik, mindig tükrözi a lelki állapotot, a páciens adott élethelyzetét. A test és a lélek kölcsönösen hat egymásra. A kezelések során illóolajokat ötvözöm az érintések különleges minőségével, masszázsokkal. Az élményterápiám oldja a szorongást, a stresszt, a tudat alatti problémákat okozó blokkokat, miközben a bőr is megszépül. A komplex kezelés része a masszázs. Ugyanakkor a kényeztető pakolások sem maradnak el, de nem hagyományos módon – részletezte a szakember, akinek vendégkörét elsősorban hölgyek alkotják, de egyre több férfi is nyitott az újfajta, hatékony kezelésekre. 

– Az élménykezelések már tini kortól ajánlottak, hiszen a lelki érés és a hormonális problémák is szorosan összefüggnek. Sok fiatalnak nyújtottam már testi-lelki megújulást, mely a szép bőr mellett nagyobb önbizalmat, magabiztosságot adott számukra – tette hozzá Ágó Kitti. 

A kozmetikus, aromaterapeuta Panarom illóolajokkal és Adrienne Feller kozmetikumokkal dolgozik. A jó minőségű alapanyagok hatékonyan segítik a szépségterápiákat, az élménykezeléseket. 

Ágó Kitti Aroma és Szépségterápia 

Kecskemét, Wesselényi utca 3.

Tel.: 06-70/90-78-303

Facebook: Ágó Kitti Aroma- és Szépségterápia – Kecskemét

Instagram: agokittiaromaterapia