Kezdőlap Hírek Hírek, szolgáltatások egy helyen, a Piacon

Hírek, szolgáltatások egy helyen, a Piacon

A piaccsarnokban működő Inmedio hírlapüzlet, ugyan apró kis térben, de minden piaci napon felkészülten várja az érdeklődőket. A széles skálával rendelkező kínálatban megtalálható a tudományos, ismeretterjesztő újságokon, a gyermek képregényeken és rejtvényeken keresztül az idegennyelvű szaklapokig, napi-hetilapokig, szinte a létező összes témakörben megjelent újság.

Az üzlet nem szimplán hírlapokat, képesújságokat kínál. Választékukban szerepel a sorsjegy, matrica, buszjegy is. Szolgáltatásai erősítik a „több mindent egy helyen” elvet, hiszen itt található a város egyik Pick- Pack Pontja, valamint vállalják a közüzemi számlák feltöltését, mobilkártya feltöltést, a Vodafone-os és Yettel-es készpénzes számlabefizetést.

Akciókkal is támogatják a vásárlási szándékot. Most például április 13-ig bármilyen 1000 Ft feletti hírlap vásárlása esetén nyereményjátékban vehetnek részt, melyen értékes nyereménytárgyak kerülnek majd kisorsolásra. Valamint hozzájuthatnak a csütörtöktől, holnaptól induló népszerű Glamour-napokhoz szükséges kuponokat tartalmazó újságokhoz is!

Mindez egy helyen!