Kezdőlap Interjú Juhász Roland exkluzív interjú Csisztu Zsuzsával

Juhász Roland exkluzív interjú Csisztu Zsuzsával

Idén januárban jött az elhatározás, hogy komolyabb alapokra helyezzem a kapcsolatunkat Bettával – mondta Juhász Roland a Csisztu Sport Castban, majd hozzátette: harmincnyolc évesen eljött az ideje annak, hogy megállapodjak. Szerintem egy férfinak erre meg kell érnie. Korábban nem terveztem, hogy meg akarok nősülni, de egy barátom esküvője komoly hatással volt rám és akkor döntöttem el, hogy idén megkérem Betta kezét.

Rolinak idő kellett, pedig már huszonéve ismerjük egymást – emelte ki Lipcsei Betta. „Nekem nagy vágyam volt az esküvő, és ő ezt tudta. Májusi esküvőt tervezünk.”

Szeretnénk közös gyereket, egy focistát. De meglátjuk, hogy alakul az élet – mondta Lipcsei Betta. Így lenne kerek az egész – tette hozzá Juhász Roland.

A jótékonykodás mindig szerepet játszott az életemben, főleg Jázmin születése óta – hangsúlyozta Juhász Roland. „Volt, hogy defibrillátort vettünk a Madarász Utcai Gyermekkórháznak. A válogatottban nem azért szerepeltem, hogy pénzt keressek. Megtiszteltetés, de mások vagyunk. Valahol nekem a sok jóból vissza kell adni valamit. Mert amit szépet és jót kaptam a sporttól, azt nem lehet elmondani.”

Csisztu Zsuzsa: „Nagyon örülök, hogy Húsvét hétvégéjén egy ilyen szép, kerek családi történetet oszthatok meg a Csisztu Channel és a FEM3 csatorna nézőivel, hiszen vasárnap 9.50-kor egy rövidebb televíziós verziót is láthatnak, de további exkluzív tartalmakért érdemes vasárnap 10.00-kor a Csisztu Channel Youtube-csatorna premierjét figyelni, ahol például az is kiderül, szoktak-e otthon fociról beszélgetni és került-e már Betta olyan helyzetbe, hogy vőlegényét kellett a pálya szélén meginterjúvolnia. 

Juhász Roland 2004-2016 között 95-ször szerepelt a magyar labdarúgó-válogatottban, van egy 13 éves kislánya, Jázmin.

Lipcsei Betta 2010-ben a SportTV Harmadik Félidő című műsorát vezette, ma az MTVA sportriportere és műsorvezetője. Van egy kilencéves kisfia, Krisztián.

Az interjút az alábbi linken érhetik el:https://youtu.be/TeSKcwxFCm0