Kezdőlap Kiemelt Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában a nyomozók és a járőrök 11 személyt fogtak el, és további 6 előállításról intézkedtek. Egyikük bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság 4 óra 30 perckor őrizetbe vett egy 25 éves kiskunmajsai lakost. A férfi a gyanú szerint 2021. december végén az egyik kiskunmajsai ingatlan nyitott kapuján bement, majd az udvaron található nyitott fészerből ellopott egy polisztirolvágó gépet és egy benzinmotoros fűkaszát.

A kecskeméti rendőrök 14 óra 30 perckor és 16 óra 25 perckor őrizetbe vettek egy 28 és egy 31 éves helyi lakost. Az utóbbi ellen a Kecskeméti Járásbíróság hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt, a fiatalabb férfi ellen a Kecskeméti Törvényszék magánlaksértés vétség elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 18 óra 35 perckor őrizetbe vettek egy 36 éves férfit, aki tegnap 18 óra 15 perckor a Kecskeméti Járásbíróság jogerős megelőző távoltartási végzése ellenére megjelent volt élettársánál, akit bántalmazott is.

A Bajai Rendőrkapitányság egyenruhásai 18 óra 49 perckor őrizetbe vettek egy 37 éves bácsalmási lakost, mivel ellene a Nagyatádi Járásbíróság garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

A kiskunhalasi rendőrök 22 óra 5 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 45 éves budapesti lakost. A férfi Kisszállás külterületén úgy vezetett egy személyautót, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó, valamint 2 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.