Kezdőlap Hit és élet Találd meg önmagad a táncban!

Találd meg önmagad a táncban!

A TST tánciskolások 18 éve beírták nevüket Kecskemét sportéletébe. A kiváló versenyeredmények mellett egy olyan baráti közösséget építettek fel, ahol nemcsak a tanítványok, de a szüleik is a csapat tagjának érezhetik magukat. A TST kapuja egész évben nyitott, csak rajtad múlik, hogy mikor csatlakozol hozzájuk. Az életkor sem lehet akadály! 

Váczi Niki már gyermekként megálmodta a TST tánciskolát, melyet 18 évvel ezelőtt indított útjára. Nemcsak vezeti, irányítja az iskolát, hanem mind a mai napig aktívan táncol és versenyez. A tanulás is a mindennapjai része, folyamatosan képzi magát, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy az ország legjobb táncosai és koreográfusai közé tartozzon. 

A 18 év alatt az iskola profilja folyamatosan bővült, újabb táncstílusok, mozgásformák tették még vonzóbbá. Ráadásul már 3 éves kortól fogadják a tanítványokat, felső korhatár pedig nincs. Aki mozogni, táncolni szeretne, azt örömmel fogadják. Váczi Niki munkáját ma már több edző segíti, akiket egykori tanítványaiból ő maga képzett ki.

TST = Tisztelet, Szeretet, Tartás. Aki közelebbről is megismerkedik a tánciskolával, az rövid időn belül megtapasztalja, hogy még ennél is többről szól a TST név.

– A mi életünk nem csak a tánclépések betanításáról szól. Iskolán kívül és belül olyan közösségi programokat szervezünk, ahol a TST diákok, csapattagok összekovácsolódnak, törődnek egymással, segítenek egymásnak, és ami a legfontosabb, hogy tisztelik egymást. Az évek alatt bebizonyosodott: TST = Egy család, egy közösség – jegyezte meg Váczi Niki.

A TST-nél a hip-hop táncstílus különböző módozatait sajátíthatják el a fiatal tanítványok. A felnőttek pedig break, aerobic és jumping órák-ból választhatnak. Sőt az évek alatt a TST-s tanítványok szüleiből önálló csapat is verbuválódott. 

A hiphop stíluson belül 18 táncstílus, többek között Locking, House, waacking, krump, popping, electric boogie, old school hip-hop, dancehall,
New style, TikTok Dance, Break Dance, akrobatika választható. 

– A Sport legyen a szenvedélyed! mottónk jegyében várjuk a mozogni vágyókat, a hobbi szintű oktatástól a versenycsapatos képzésekig.
Minden esetben teret adunk tehetségeink számára, hogy megmutathassák, mit tanultak, fellépési és versenyzési lehetőségeink sokszínűek. Célunk mindenkor az, hogy a választott mozgásformában megtalálják önmagukat – mondta Váczi Niki. 

A TST-sek minden évben, ha a lehetőségek adottak, versenyeken bizonyítanak, és érmek sokaságával öregbítik a tánciskola, és a város jó hírét. Idén is készülnek a világbajnokságra, melyen korábbi években szép eredményekkel teljesítettek.

A TST képzéseihez egész évben lehet csatlakozni, a felzárkóztatás minden csoportnál adott. Az első óra mindenki számára ingyenes.

Elérhetőség: www.tstdance.hu   •   Tel.: 30/873-1995