Kezdőlap Egészség Vendégszeretet, élmény,feltöltődés Hévízen

Vendégszeretet, élmény,feltöltődés Hévízen

Hévízen  egész  évben  feltöltődhetünk,  kipihenhetjük  fáradalmainkat  és  gyógyulhatunk  a  különleges  gyógyvíz  által.  A  kisváros  szívében,  a  gyógyfürdő  szomszédságában  található  az  Aurora  Vendégház  és  a  Három  a  kislány  Panzió,  melyek  kitűnő  helyszínei  lehetnek  hévízi
üdülésünknek.  Ráadásul  a  családi  vállalkozásban működtetett  szálláshelyekhez  tartozik  a  HB  étterem  és  a  Parasztudvar  büfé,  melyek  gasztronómiai  élményekkel  teszik  gazdagabbá  a  Hévízen  töltött  napokat. 

A két szálláshelyet és a két vendéglátóhelyet édesanya és két lánya működteti, a négy egység egymás szomszédságában található a gyógyfürdő közvetlen közelében. A vendéglátós dinasztia nevében Czigány Hedvig mutatta be a turisztikai- és vendéglátóhelyeket, melyek a tavasz jegyében megújult
étlapokkal, felfrissült szolgáltatásokkal várják a vendégeket.

Aurora Vendégház

A kisváros szívében, 2017-ben nyílt Aurora Vendégház a világhírű gyógyfürdőtől 200 méterre található. A Vendégházat vintázs stílusban alakították ki, a három emeleten 14 szoba, 2 lakosztály, illetve egy luxus apartman helyezkedik el. Minden szoba egyedi stílusvonalat képvisel egy francia lakberendező jóvoltából. 

Az igényesen kialakított, modern felszereltségű, klimatizált szobákban és lakosztályokban minden adott a nyugodt pihenéshez, feltöltődéshez. Igény esetén a Vendégházban masszázs is kérhető, előre egyeztetett időpontban, térítés ellenében. Emellett biztosítanak kedvezményes tófürdő belépőt, úszógumit, illetve partnerkártyát, mellyel különböző szolgáltatásokat vehetnek igénybe engedménnyel a partnereiknél.

Az étkezés a családi vállalkozásban működtetett vendéglátóhelyeken biztosított, melyek a Vendégház szomszédságában találhatók. 

Három a Kislány Panzió 

A családi vállalkozásban működő Három a Kislány Panzió szintén a város szívében, a világhírű  gyógyfürdőtől  300 méterre  érhető el, csendes környezetben. A négyemeletes épületben hat darab 23 négyzetméteres apartman kapott helyet, melyből egy akadálymentesített a földszinti részen. Emellett négy darab 35 négyzetméteres lakosztály, valamint egy darab 13 négyzetméteres kis-apartman is választható. Valamennyi klimatizált, konyhával és erkéllyel rendelkezik.
Étkezés szintén kérhető, a családi vállalkozásban működtetett vendéglátóhelyeken. 

HB Vendéglő

A 2008-ban nyílt HB Vendéglő – hivatalos nevén Sörsarok – ötletét a világhírű Müncheni Hofbräuhaus adta. Az étterem a bajor konyha ízletes finomságai mellett magyaros és nemzetközi ételek sokaságával várja vendégeit. A sörkertben fatüzeléses kemencében is sütnek, így a szaftos, porhanyós kemencés ételek is rendelhetők az étlapról.

A szakácsok minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Az étterem nagy hangsúlyt fektet a beszállítókra, hogy minél kiválóbb alapanyagokból tudják elkészíteni ételeiket. A kiváló minőségű, magyar borvidékekről származó borok és pálinkák kínálata mellett a sör is nagy hangsúlyt kap az itallapon. Tradicionálisan minden évben megtartják a Hévízi Oktoberfest-et októberben, Münchenhez hasonlóan. 

A vendéglő kiválóan alkalmas rendezvények lebonyolítására is, az étterem alsó szintjén 50 fő részére tudnak helyet biztosítani, illetve a galérián 30 főt tudnak elhelyezni. Nyári időszakban pedig plusz 140 fős sörkerttel működnek.

Parasztudvar Büfé

A családi vállalkozás legrégebbi tagja a Parasztudvar Büfé, mely immár 15 éve várja vendégeit Hévíz központjában. Kínálatát elsősorban a hagyományos, vidéki ízvilágot képviselő ételek határozzák meg, de a „frissebb-trendibb” ételekre vágyó vendégek is megtalálják számításukat a street food ételek által.

A házias fogások – hurka-kolbász – mellett igazi különlegességeket is kínálnak, mint a kakastöke pörkölt, a szalontüdő zsemlegombóccal vagy a velős pirítós és a pacalpörkölt. Finger foods dippel kínálatukból pedig egy szuper party-tál is összeállítható, mely egy laza családi vagy baráti összejövetel tökéletes eleme lehet.

Aurora Vendégház: Hévíz, Széchenyi utca 3. Tel.: +36-30/357-5330 • www.auroravendeghaz.hu

Három a Kislány Panzió: Hévíz, Jókai utca 1. Tel.: +36-83/3431336 • www.haromakislanypanzio.hu

Hofbräu Vendéglő: Hévíz, Nagyparkoló tér 9. Asztalfoglalás: +36-83/342-317 • www.hbvendeglo.etteremheviz.hu

Parasztudvar Büfé: Hévíz, Nagyparkoló tér 3. Tel.: +36-83/340-399 • www.parasztudvar.etteremheviz.hu