Kezdőlap Események Egyre többen fedezik fel a Széchenyivárosi Forintos Börzét

Egyre többen fedezik fel a Széchenyivárosi Forintos Börzét

Szombaton ismét megrendezésre került a Széchenyivárosi Kispiac csarnokában a Forintos Börze, melyre a jó idő beálltával egyre nagyobb az érdeklődés. 

Sok kisgyermekes szülő látogatott el csemetéivel a börzére, nem hiába, hiszen a kisgyermekruháktól kezdve a különböző korosztályú és nemű gyermekjátékokig, szabadidős programokat támogató eszközökig, megannyi termék szerepelt az asztalok repertoárjában.

Voltak, akik kifejezetten felnőttruhák, kiegészítők, használati tárgyak miatt érkeztek a rendezvényre. Számukra is akadt választék bőven. Ajándék ötlettel is szolgált a börze. Szépséges ásványokból összeállított ékszerek közül lehetett választani horoszkóptól vagy egészségügyi problémától függően.

A Forintos Börze résztvevői között szerepelt egy kedves család is a csemetéivel, akik nagyon élvezték a mini bolhapiacot. Vidáman kínálgatták a valamikor kedves, de mára már használaton kívüli játékaikat.

Továbbra is arra buzdítunk mindenkit, hogy bátran hozza el a börzére az otthonában fellelhető kinőtt vagy megunt ruhákat, a már használaton kívüli gyermekjátékokat és egyéb holmikat! 

A következő Forintos börze május 28-án szombaton, 7.00-14 óráig kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk a Széchenyiváros és Kecskemét lakosságát!