Kezdőlap Események Görög Zita-Laczkó Zsolt exkluzív interjú Csisztu Zsuzsával

Görög Zita-Laczkó Zsolt exkluzív interjú Csisztu Zsuzsával

Szeretném figyelmükbe ajánlani Csisztu Zsuzsa Görög Zitával és hét évvel fiatalabb korábbi válogatott focista párjával, Laczkó Zsolttal, Marco Rossi szövetségi kapitány pályaedzőjével készített exkluzív beszélgetését. 

„Amikor összeköltöztünk akkor megtervezte az edzői pályáját – mesélte megismerkedésükről Görög Zita. – Hozott egy kockás füzetet és elmagyarázta, hogy ebben vannak a taktikai lépések. Erre én kinevettem, pedig ő már készült erre akkor is.”

„Zsolti nagyon komolyan vette első perctől kezdve a kapcsolatunkat. De én féltem, egyrészt a jóképű focista és a „modell” sztereotípiáktól, de Zsolt egy percig sem foglalkozott ezekkel és ez engem is megnyugtatott– mesélte Zita.  

„Nem érdekelt a korkülönbség, nem agyaltam túl, jól akartam magam érezni Zitával – mesélte Zsolt. – Első pillanatra szimpatikus volt. Gyönyörű volt és maga az ember fogott meg, az a mélység, ami benne van. Engem nehezen tudnak mások befolyásolni”- fűzte hozzá Zsolt.

„Harminchét voltam amikor megismerkedtünk, volt két nagy gyerek, negyven éves koromig akartam bevállalni egy harmadik gyereket – folytatta a modell. – Zsolt persze benne lenne, de negyedszerre már nem biztos, hogy végig tudnám csinálni az éjszakázást.”

Zita elismerte, hogy nem ért a focihoz, de lenyűgözi az a maximalizmus, ahogy Zsolt közelít a szakmájához. „Én simán el tudom képzelni, hogy egyszer Zsolt legyen a magyar válogatott szövetségi kapitánya” – mondja Zita Zsolt rapid szakmai sikerei láttán.

A sztárpárral készült, további sok-sok izgalmas részletet tartalmazó interjút a Csisztu Sport Cast legfrissebb epizódjában láthatják.

Ime a link: 

Görög Zita és Laczkó Zsolt izgalmas története gyerekvállalásról, sportról, szeretetről és adakozásról.

A person sitting in a chair reading a book

Description automatically generated
Two people

Description automatically generated with low confidence