Kezdőlap Hírek Héder Barna-Héder Ildikó exkluzív interjú Csisztu Zsuzsával

Héder Barna-Héder Ildikó exkluzív interjú Csisztu Zsuzsával

szeretném figyelmükbe ajánlani Csisztu Zsuzsa Héder Barnával és feleségével, Héder Ildikóval

készített exkluzív interjúját. A sztárpár nagyfia Bendzsi sikeres vitorlázóként akár az olimpiára is kijuthat. Bővebb részleteket a Csisztu Sport Cast legfrissebb epizódjában láthatnak.

„Vivóként a nagy amatőr sportvilágban jól kerestünk pénzt gyerekként – mondja Héder Barna. – A bátyámmal összedobtuk a pénzt és vettünk egy vitorlást. Aztán nem tudtuk használni, mert mindenki ment egyetemre, a vitorlástól megszabadultunk. Majd amikor Wales-ben tanultam két évet és lézer vitorlása volt a sulinak. Brutálisakat estem a hajókon, Odaadták a hajót és mehettem, brutálisakat estem vele. Jópofa volt. Soha edző nem látta, mit csinálok. Amikor kiderült, hogy Bendzsi vitorlázni kezd, tudtam, hogy ez egy klassz dolog.”

„Egyszer kint voltunk a Garda tónál és még kicsi volt Bendzsi, 1200 hajó indult az akkori versenyen – emlékezik Héder Ildikó. – Borzasztó idő volt, monoton eső, köd volt és sötét – mondta Héder Ildikó. – De a gyerekeket akkor is kivitték. A szülők pedig várakoztak a parton. Beültem a kocsiba, felhívtam a Barnát, hogy ha valaki tudná, hogy ilyen időben elengedem a gyerekemet? Bendzsi azonban ezt is élvezte”

„Három gyerek nagy logisztikai feladat, én szoktam csinálni – folytatja Héder Ildikó – Ha egyszerre két helyen versenyeznek a gyerekek, akkor osztódunk, Barna megy az egyik helyre én a másikra”

Csisztu Zsuzsa:

„Nagyon örültem, hogy Héder Barna – akivel egykor együtt közvetíthettem Ónodi Henrietta olimpiai bajnoki aranyérmét – ma sikeres olimpiai rendezőként olyan sosem megvalott személyes reményeiről és vágyairól is mesélt nekem a Csisztu Sport Castban. Felesége, Ildikó, aki ritmikus gimnasztikázott, ma minden áldozatra képes a férjéért és három gyermekükért, és segít belelátni abba, micsoda hátország kell ahhoz, hogy az ember sikeres sportoló gyermekeket neveljen és támasza legyen a nemzetközi sikereket halmozó férjének, Héder Barnának. Egy újabb erőt adó családi történet, amelyben a szeretet, a tolerancia, a sport iránti elkötelezettség játszik főszerepet.”

Csisztu Zsuzsa legújabb interjúja ezen a linken érhető el: