Kezdőlap Kiemelt HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei.

Megyénkben az elmúlt 24 órában a nyomozók és a járőrök 9 személyt fogtak el, és további 2 előállításról intézkedtek.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 14 óra 35 perckor Kiskunfélegyházán, a Délibáb utcában igazoltattak egy helyi lakost. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, ezért azokat a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárásra változtatta át.

A lajosmizsei rendőrök 15 óra 4 perckor őrizetbe vettek egy lajosmizsei férfit, mivel a Kecskeméti Járásbíróság elfogását rendelte új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetése miatt.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság járőrei 19 órakor egy kiskunfélegyházi nőt ellenőriztek Kiskunhalason. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság körözését rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, ezért azokat a Bajai Járásbíróság szabálysértési elzárásra változtatta át.

Az elmúlt 24 órában 4 könnyű sérüléssel járó, valamint 8 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő.