Kezdőlap Események Megérkezett a hazai piacra a Sage konyhai robotgépe

Megérkezett a hazai piacra a Sage konyhai robotgépe

Időtálló és strapabíró anyagokból készül

Budapest, 2022. április 29. – Hivatalosan az idei Konyhakiállításon mutatkozott be a magyar nagyközönség előtt a Sage konyhai robotgépe, a The Bakery Boss, amellyel percek alatt készíthető könnyed, légies vajkrém a különféle süteményekhez. „Az ideális konyhai robotgép kiválasztására érdemes némi időt szánni. Cserébe viszont olyan készülékre tehetnek szert a felhasználók, amelyek könnyebbé és élvezetesebbé tehetik a konyhában töltött időt” – hívta fel a figyelmet Simon László, a Sage termékmenedzsere.  

A Sage BEM 825-ös nem véletlenlenül kapta a „The Bakery Boss” elnevezést, hiszen a teljes mértékben ausztrál tervezésű és fejlesztésű gép elhozza a magyar háztartásokba a pékségekben és cukrászdákban alkalmazott bolygóműves (más néven „planetáris”) keverést, ami lehetővé teszi a keverőtálban lévő alapanyagok egyenletes és csomómentes összekeverését. Ennek köszönhetően a sütemények tésztája könnyed és omlós lesz. 

Az 1200 wattos készülék összesen 12 féle sebességfokozatot kínál: a megfelelő teljesítményfokozat kiválasztása a robotgép oldalán található, akadozásmentes tekerőkapcsolóval végezhető el. Az egyenletes fordulatszámot az elektronikus motor szabályozás biztosítja a gép működése közben. „Azt, hogy éppen melyik fokozatban dolgozik a készülék, különböző feliratok és LED-izzók is jelzik. A precíz eredmény érdekében a keverés ideje beprogramozható a gép oldalán található kismerétű LED-kijelzőnek köszönhetően” – emelte ki a Sage termékmenedzsere. 

A The Bakery Boss a kategória egyik legnagyobb kapacitású keverőtáljával rendelkezik, mivel 4,7 literes tartozékban akár 1000 grammnyi tészta is feldolgozható. Ez a keverőtál ráadásul boroszilikát minőségű, hősokkálló és mikrohullámú sütőben is használható üvegből készül. „Az oldalán lévő fülnek köszönhetően az elkészült krémek könnyedén, egy mozdulattal kiönthetők, ami így egyszerűbbé teszi a töltelékek, vagy feltétek felvitelét a süteményekre, vagy tortákra” – tette hozzá Simon László. A készülékhez ugyanakkor egy 3,8 literes rozsdamentes keverőtál is rendelkezésre áll. 

A konyhában végzett munka megkönnyítése érdekében a The Bakery Boss konyhai robotgépet kifröccsenés elleni védelemmel, illetve tálmegvilágítással is ellátták. Kétség nem fér hozzá, hogy a Sage konyhai robotgépét időtálló dizájn és kimagasló strapabíróság jellemzi, hiszen a gépháza rozsdamentes fém öntvényből készült, de egyes tartozékai, így például a dagasztókarja és a szálas habverője is fémből van. A készülék emellett teljesen BPA-mentes, vagyis nem tartalmaz a felnőttek és a gyerekek egészségre ártalmas vegyi anyagokat. 

Sage

A Sage márka 2018-ban váltotta fel a Catler márkanevet, de az innovációs és gyártási háttér nem változott. A prémium kialakítású kisháztartási gépek hazája továbbra is Ausztrália, azon belül a Breville-csoport, amely minden egyes készülék megalkotásakor a hosszú élettartamot és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzetét tartja szem előtt. Ez teszi a Sage készülékeket időtállóvá és klasszissá, legyen szó grillezésről, mixelésről, vagy kávéfőzésről.