Kezdőlap Hírek RUSO FASHION Divatos darabok, jó áron 

RUSO FASHION Divatos darabok, jó áron 

A Ruso Fashion prémium minőségű használt ruha kínálata Kecskemét belvárosában két helyen érhető el. A Szabadság téren és a Dobó körúton egyaránt vállfás, darabáras darabokból válogathatnak az érdeklődők. Érdemes már most betérni, a tavaszi kollekció mellett a nyári választékból is kapható ízelítő. 

A Ruso Fashion kedvelt használtruha kollekciója széles körben ismert. A főtéren, a Szabadság téren prémium és magas minőségű választékkal várják az egész családot. A gazdag kínálatból hölgyek, urak és gyerekek egyaránt találhatnak kedvükre valót ruhákból, és kiegészítőkből, cipőkből, valamint lakástextiliákból. Az üzletben, két szinten helyezték el a teljes választékot. Az alagsorban minőségi, de alacsonyabb árfekvésű darabok, míg a földszinten a prémium választék érhető el. Valamennyi termék egyenként beárazott, vállfán kínált.

A Ruso Fashion a főtéri üzlet mellett egy kisebbet is működtet, a Dobó körúton, ahol elsősorban férfi-női ruhákat ajánlanak a betérő vásárlóknak. Az árak a minőség függvényében a Dobó körúton némileg kedvezőbbek. 

A minőség darabokat a családi vállalkozásban működő Ruso Fashion Nyugat-Európából importálja, Svájtól Németországon át Nagy Britannáig. Az árucsere folyamatos, hetente, kéthetente frissül. Jelenleg a tavaszi kollekció érhető el, de már érkeznek a nyári darabok is. 

Érdemes már most betérni, hogy kedvező áron felfrissítsük ruhatárunkat, és új, divatos darabokkal készüljünk a jó időre. 

Elérhetőség:

Ruso 1: Kecskemét, Főtér, Szabadság tér 1/a

Ruso 2: Kecskemét, Dobó körút 13. fsz 1. (kisebb épületblokk sarkán)

Üzletek nyitva tartása: H-Szo 9-18 óráig

www.facebook.com/ruso.kecskemet