Kezdőlap Egészség Tutti Fruit Juice – Palackba zárt egészséges finomságok

Tutti Fruit Juice – Palackba zárt egészséges finomságok

Az egészséges, tudatos táplálkozás jegyében több mint húszféle zöldség- és gyümölcslevet készít Kiskunmajsán Klucsó Anita. A nyári szezonban a fürdő területén a vendégek örömére alkoholos változatban is kínálja a finomságokat Tutti Fruit Juice fantázia néven.

Klucsó Anita többéves vendéglátói tapasztalat birtokában egy éve indította útjára vállalkozását, és saját maga készíti a Tutti Fruit Juice leveket és koktélokat.

– Két évvel ezelőtt, amikor kislányommal voltam otthon gyesen, sokat kijártunk a helyi strandra. Mivel ott csak édes, cukros italokat és ételeket lehetett vásárolni, magam vittem ki a gyümölcsökből facsart egészséges italokat. Ez adta az ötletet, hogy talán más is nyitott lenne a saját készítésű italokra – elevenítette fel a kezdeteket Anita.

Kínálatában jelenleg húszféle finomság található, zöldségek és gyümölcsök variációjából.

– Szerencsére sokan keresik az egészséges italokat, egy nagyobb törzsközönségem épült ki az elmúlt egy évben, akiknek a kiszolgálása már egész napos elfoglaltságot ad. A zöldségeket és a gyümölcsöket elsősorban helyi termelőktől és árusoktól szerzem be. Vannak csak zöldségből és vannak csak gyümölcsből préselt levek. Egyfajtából vagy több fajtából facsarom az italokat. Követem a vásárlói igényeket, olyan idény vagy egzotikus zöldségeket és gyümölcsöket vásárlok alapanyagként, melyből rendelnek italokat. Például zellerből, céklából, uborkából, eperből, répából, narancsból. Nyárra két új receptem is lesz – részletezte, majd szólt a fogyasztási szokásokról is.

– Nem vagyok dietetikus szakember, csak egy háziasszony és édesanya, aki sok mindent elolvasott, és tapasztalt már az egészséges táplálkozásról. Az általam készített italok teljesen egészségesek, én azt javaslom, hogy a vásárlók kúraszerűen fogyasszák, naponta vagy kétnaponta legalább fél litert. Így a bennük lévő vitaminok be tudnak épülni a szervezetbe – tette hozzá.

A Tutti Fruit Juice levek 100 százalékban zöldségből és gyümölcsből készülnek, tökéletesen illeszthetők az egészséges táplálkozásba. Palackban kerülnek a vevőkhöz. A strandon pohárba töltve, koktél formájában kínálja. Ugyanakkor igény van az alkoholos változatokra is a nyaralók körében, melyek a fürdő területén, az általa működtetett Juice Pultnál érhetők el.

– Akik strandolni jönnek, szeretnének kedvükre kikapcsolódni, így számukra alkoholos koktélokat is kínálok a Juice Pultnál. Igaz, hogy az italok tartalmaznak némi alkoholt, de a gyümölcslevek valódi gyümölcsből készülnek – jegyezte meg.

Anita ügyfélkörét elsősorban a kiskunmajsai vásárlók alkotják, akiknek házhoz is szállítja az italokat. Saját zárt Facebook csoportjuk van a törzsvásárlókkal, így azonnal tud reagálni igényeikre, kéréseikre. Emellett nem titkolt célja, hogy a környékbeli településeken is megismerjék, és megfelelő mennyiségű rendelés esetén az ott élőknek is szállítson.

Emellett a palackba zárt vitaminok a nyaralók és a Kiskunmajsán átutazók részére is elérhető, amennyiben időben jelzik előre Anita felé az igényüket.

Bővebb információ:

www.tuttijuicefruit.hu 

Facebook: Tutti Fruit Juice

Tel.: 06 20 561 0776