Kezdőlap Adomány Ajándék laptopokkal jutalmazta a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő tanulóit Balogh Levente

Ajándék laptopokkal jutalmazta a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő tanulóit Balogh Levente

A 13 éves hagyományt folytatva ismét ajándék laptopokkal ismerte el a Szentkirályi Általános Iskola végzős kitűnő tanulóinak teljesítményétBalogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke.

Idén három nyolcadik osztályos diák zárta kitűnő bizonyítvánnyal a tanévet a Szentkirályi Általános Iskolában. Bimbó Eszter, Szabó Luca és Kutasi Ferenc kiemelkedő teljesítményét Balogh Levente ajándék laptopokkal jutalmazta, amelyek a továbbtanuláshoz és a kikapcsolódáshoz is hasznos segítséget nyújtanak majd a fiataloknak. A sokéves hagyomány révéna Szentkirályi Magyarország elnökeévről évre olyan eszközökkeltámogatjaa díjnyertes ásványvíznek otthont adó település nyolcadikosait, amelyek napjainkban nélkülözhetetlenül fontosak az iskolai tanulmányok sikeres teljesítéséhez és a munkaerőpiacon történő elhelyezkedéshez is.

A tehetségek elismerése és a hagyományok ápolása mindig kiemelt helyet foglalt el asaját életemben és a Szentkirályi Magyarország történetében egyaránt, ezért is tölt el hatalmas örömmel, hogy immár 13. alkalommal oszthattam ki az ajándék laptopokat Szentkirályon. Az év végi laptopátadásráadásul megmutatja az általános iskolásoknak, hogy érdemes tanulni, mert a kemény munka mindig meghozza gyümölcsét. Azt kívánom a három kitűnő diáknak, hogy sokáigőrizzék meg kíváncsiságukat, és hasonló kitartással menjenek előre a középiskolában is” – mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke.