Kezdőlap Események A Széchenyivárosi kispiacon szombaton megrendezett Forintos Börzén megjelenő áruválaszték minősége és színvonala...

A Széchenyivárosi kispiacon szombaton megrendezett Forintos Börzén megjelenő áruválaszték minősége és színvonala megérkezett a „virágzáshoz”

Széchenyivárosi Forintos Börze a napos oldalon

A termékek szinte mindegyike megkímélt, alig használt, újszerű állapotban fogadta az érdeklődő közönséget. A börze sokrétű választéka alapos körültekintést igényelt, hiszen számtalan holmi szerepelt az asztalokon. Többszöri séta után is bele lehetett botlani olyan portékába, ami mindvégig az orrunk előtt volt, csak éppen nem vettük észre.

Aranyosak voltak a lelkes kis csemete árusok, akik zsebpénz reményében hozták ki a már használaton kívüli játékaikat, kinőtt ruháikat, vagy egyéb tárgyaikat. A börzén ügyesen kínálgatták azokat megvételre.

Továbbra is arra buzdítunk mindenkit, hogy szakítsanak időt a Forintos börzékre, hozzák el bátran azokat az otthon félrerakott ruhaneműket, használati tárgyakat, könyveket, kiegészítőket, melyek már feleslegessé váltak, de valakinek még örömet okozhatnak, valaki még hasznosítani tudja őket az otthonában vagya családtagjaikörében.

A következő Forintos Börze 2022. június 25-én, szombaton, 7.00-14.00 óráig kerül megrendezésre, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket.