Kezdőlap ÉT-TRENDEK  Kerüljön az asztalra hal- vagy vadhúsból készült finomság!

 Kerüljön az asztalra hal- vagy vadhúsból készült finomság!

Egyre többen ismerik fel a halfogyasztás előnyeit. Ennek köszönhetően ma már az egészséges táplálkozásra törekvők étrendjében hetente, kéthetente helyet kapnak az ízletes halfogások. Kecskeméten, az Ezüstpikkely hal- és vadhús boltban, valamint a szomszédságában található Halsütődében széles választékkal, ízletes finomságokkal várják a vásárlókat a hét hat napján, akik nemcsak halból, hanem vadhúsból is kedvükre válogathatnak.

A Budai utcai nagypiactól néhány lépésre az Ezüstpikkely- hal és vadhús bolt Kecskemét legnagyobb kínálatát nyújtja. A hazai vizekből kifogható halfajok szinte mindegyike elérhető kedvező áron az üzletben.

Napjainkban egyre többen törekszenek az egészséges táplálkozásra, melynek fontos alapanyaga a friss hal áru. Ehhez mi maximális partnerek vagyunk, keddtől vasárnapig nálunk bárki beszerezheti az élő halakat vagy tisztított halszeleteket, halfiléket – mondta Tóth Nóra tulajdonos. – Örömmel tapasztaljuk, hogy évről-évre nő a kereslet a halárura. Míg régen elsősorban karácsony idején keresték a halakat, addig mára sokan beépítették a mindennapjaikba, és hetente, kéthetente sütnek, főznek halból készült finomságokat – tette hozzá.

Az Ezüstpikkely üzletben édesvízi és tengeri halak egyaránt beszerezhetők. Az élő halak mellett kínálnak tisztított egész halakat, halszeleteket, halfiléket, belsőségeket is. Továbbá kapható fagyasztott halrúd, Lénai tok, fagyasztott pisztráng, fagyasztott süllő filé és halsűrítmény is. A vásárlói igényekre reagálva, már a halpucolást is vállalnak.

A halhúsok mellett vadhúsok is helyet kaptak a kínálatban, így a különlegességekre vágyóknak ajánlják az őz, szarvas, vaddisznó, nyúl, fácán, vadkacsa, gyöngytyúk húsokat.

Az Ezüstpikkely azokra is gondolt, akik helyben, azonnal szeretnék elfogyasztani a halas finomságokat. A bolt mellett alakították ki a Halsütödét, mely a megyében a legnagyobb kínálatot nyújtja. A hazai vizekből kifogható halfajok szinte mindegyike megkóstolható a sütödében.

A Halsütődében halászlevek, sült halak mellett vadhúsból készült finomságok is kaphatók, helyben fogyasztásra és elvitelre egyaránt.

Ezüstpikkely Hal- és Vadbolt

Kecskemét, Budai utca 6.

Tel.: 06-70/646-92-14

Nyitva tartás: Kedd-Szombat: 7-13 óráig, Vasárnap: 7-12 óráig

Halsütöde

Kecskemét, Budai utca 6.

nyitva tartás: Kedd-Vasárnap: 9-18 óráig

Tel.: 76/320-045