Kezdőlap Kiemelt RENDŐRKÉZEN A SZESZTOLVAJ 

RENDŐRKÉZEN A SZESZTOLVAJ 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság egyenruhásai elfogtak egy 41 éves férfit, aki az idei évben már számtalan alkalommal lopott, és rendszerint alkoholt.

Dörömbölésre ébredt egy kecskeméti lakos a megyeszékhelyen tegnap előtt reggel, majd mikor a hang után eredt, egy férfit talált a szomszédságában lévő kocsma körül sompolyogva. Mivel az ezt megelőző napon betörtek a vendéglátó egységbe, így nem tétlenkedett, azonnal értesítette a tulajt és a rendőröket. A kiérkező egyenruhások elfogták és őrizetbe vették a férfit. Gyanújuk szerint az első alkalommal több doboz sört és egy pálinkát vitt el a tolvaj, másodszor azonban már hiába próbálta berúgni a kocsma ajtaját, nem sikerült. A rendőrök úgy sejtik, hogy egy lakóház udvaráról és egy boltból is alkoholt lopott a férfi az elmúlt hetekben.

A tolvaj nem volt ismeretlen a nyomozóknak, az idei évben többször folytattak vele szemben eljárást, mivel számtalanszor lopott benzinkútról, boltból, dohányboltból és minden esetben szeszes ital volt a zsákmánya. A kecskeméti rendőrök kezdeményezik a 41 éves helybéli letartóztatását.