Kezdőlap Fejlesztés Tűzzománc magas szakértelemmel

Tűzzománc magas szakértelemmel

Tízéves a kecskeméti TOBIZO Kft., mely hazánkban egyedülállóan gyárt és forgalmaz tűzzománcokat ipari felhasználók és képzőművészek részére. Dr. Tóth István vegyész immár 33 éves szakmai tapasztalat birtokában kínálja a termékeket.

Dr. Tóth István szakmai múltja a kecskeméti Zománc- és Kádgyár működéséig nyúlik vissza. A rendszerváltást megelőzően a magyar tűzzománc felhasználók saját ellátásuk biztosítása érdekében, megalapították a Zománc Zrt-t, amely 2005-ig Kecskeméten gyártotta a zománcokat. A gyors és szakszerű technológiai és termékfejlesztés lehetővé tette az export piacokra történő értékesítést is. Ezt folytatta tovább a TOBIZO Kft. A cég profilja a tűzzománc gyártás, feldolgozás, és kereskedelem.

Belföldön kiemelt partnere az EMA LION Bonyhádi Zománcáru Kft., a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt., és a WAMSLER SE. A kisebb vevői is jelentősek, melyek különböző zománcozott fémtömegcikk termékeket gyártanak. Emellett részben kiszolgálják a képzőművészeket és a környező országokba is exportálnak, főleg ipari zománcokat.

A szlovén gyárban készült zománcfrittek egy része Kecskeméten kerül tovább feldolgozásra és értékesítésre. A kínált termékek típusai: alap-, fehér-, transzparens- színezhető-, direkt-, savállódirekt-, bojler zománcok.

A cégnél a fejlesztések tovább folytatódtak mind a termékeknél, és főképpen a felhordás technológiát illetően.

Előtérbe került a modern elektrosztatikus technológia, mely a vevők körében is egyre kedveltebb. Így ma már a TOBIZO Kft. a vásárlói igényekre reagálva legmodernebb technológiával készített, a környezetkímélőbb és költséghatékonyabb zománcokat is tud kínálni.