Kezdőlap Hírek HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL 

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL 

Az elmúlt 24 óra eseményei röviden.

Megyénkben az elmúlt 24 órában a nyomozók és a járőrök 7 személyt fogtak el, és további 7 előállításról intézkedtek. Ketten bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A kecskeméti rendőrök 10 óra 45 perckor szabálysértési őrizetbe vettek egy 58 éves tiszaalpári férfit, aki Kecskemét belterületén úgy közlekedett személyautóval, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 10 óra 50 perckor őrizetbe vettek egy 21 éves helyi nőt, mivel a Körmendi Járásbíróság elfogását rendelte közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt.

A megyeszékhely járőrei 19 óra 2 perckor egy 49 éves kecskeméti lakossal szemben intézkedtek Kecskeméten. Vele szemben a Bajai Járásbíróság 10 nap szabálysértési elzárás végrehajtását rendelte el, mivel a részére kiszabott pénzbírságot nem fizette meg.

Az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 3 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Három gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő.