Kezdőlap Kiemelt KÁBÍTÓSZER-KERESKEDŐT VETTEK ŐRIZETBE 

KÁBÍTÓSZER-KERESKEDŐT VETTEK ŐRIZETBE 

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai átkutatták a terjesztéssel gyanúsított férfi lakását, mely során a nagyobb összegű készpénz mellett a drog kiadagolásához használt tárgyak is előkerültek.

A kiskunhalasi nyomozók 2022. június 29-én hajnalban elfogtak egy 30 éves kiskunmajsai lakost. A férfi a gyanú szerint az elmúlt 2-3 évben a környéken lakóknak rendszeresen adott el kábítószernek minősülő anyagot. A gyanúsított lakását a rendőrök tüzetesen átkutatták, melynek eredményeként a drog porciózásához használt simítózáras tasakokat és digitális mérleg foglaltak le, valamint előkerült többféle kábítószer-gyanús anyag is, amelyeket jelenleg szakértők vizsgálnak. A nyomozók jelentős értékeket találtak az ingatlanban: előkerült közel 70 millió forintnyi készpénz – amelynek egy része a spájzban, egy lábasban volt eldugva –, valamint drága órákat, ékszerek is lefoglaltak.  

A kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsítható férfit a kihallgatását követően őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.