Kezdőlap Zenei élet Nyári lüktetés, Nagy Adri egyedi hangja és női függetlenség

Nyári lüktetés, Nagy Adri egyedi hangja és női függetlenség

Kellemes akkordmenettel, ringató gitár riffekkel érkezik az elbűvölő dalszerző/előadó, Nagy Adri új felvétele. A „Papírhajó” metaforikusan azt üzeni, hogy bármennyire is törékenynek látszunk mi nők, a legnehezebb helyzeteket is képesek vagyunk sikeresen átúszni.

„A „Papírhajó” egy igazán markáns jelkép, hiszen bár vízre engeded, mégsem ázik el. Minket, embereket is mennyi minden ér, tartjuk magunkat, kibírunk akármit! Különösen ránk, nőkre igaz, hogy keményebbek vagyunk, mint amit gondolnak rólunk” – osztja meg Adri új dalának hátterét. – „Nagyon fontos, hogy egy nő független maradjon, és ne utalja rá magát a párjára, nem szabad másoktól várni a csodát!”

A színészként is kiváló énekesnő ma már sikeres előadóvá ért és olyan közönségkedvenc szerzemények futnak neve alatt, mint a „Sosem múlik el”, a Sas Tamás rendezte mozifilm, a „Szinglik éjszakája” azonos című betétdala, vagy a legutóbbi, komolyabb hangvételű „Hol voltál”.

A lehengerlő tehetség kisebb alkotói szünete után, pedig láthatjuk, teljességgel pezseg, amit a nyári zeneszám lüktetésében és a „Papírhajó” videóklipjében is tetten érhetünk. A zenei videó Köveskálon készült, Kiss Márk pedig elképesztő szetteket álmodott meg Adrinak, ami jól kiemeli női szabadságát.