Kezdőlap Zenei élet Regina Spector: Home Before and After

Regina Spector: Home Before and After

A kritikusok által is elismert művésznő, Regina Spektor nyolcadik albuma, a ’Home, before and after’ 2022. június 24-én került a boltok polcaira – CD-n és vinylen.

Regina Spektor örökre beírta magát New York City szinonimái közé. Az orosz-zsidó-amerikai felmenőkkel büszkélkedő énekesnő, dalszerző és zongorista saját jelet kapott a Bronxi Hírességek sétányán, több albumával is felkerült a Billboard toplistáira, sőt olyan helyeken is felléphetett már mint a Fehér Ház. Mind közül a „Fidelity” című szerzeménye volt az előadó egyik legemlékezetesebb pontja, ami 25 milliós nézettséggel örökre beírta magát a poptörténelembe.

Az „elmúlt évtizedek legtipikusabb New York-lemezének” titulált kiadványt az Együst Államok északi részén rögzítették, és a Grammy-díjas John Congleton producerrel közösen készítették el.

Az érkező korong továbbviszi Regina elemi alkotói tehetségét: az ismerős ikonikus énekhang, zongora, finom dallamok és merengő dalszövegek mind megtalálhatók az anyagon.

A „Becoming All Alone” című lemezbeharangozó egy szürrealista ballada, amely csendesen indul, majd vulkánszerűen tör elő gyönyörű melódiájával, és azonnal megelevenedik az ember lelki szemei előtt.