Kezdőlap Kiemelt FOLYTATÓDIK A KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG ROADSHOW-JA BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN

FOLYTATÓDIK A KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG ROADSHOW-JA BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN

Ma Kiskunhalason, Bácsalmáson és Kelebián lép fel a zenekar. A verbuváló menet mellett toborzó csoport várja a szerződéses határvadász képzés iránt érdeklődőket.

Mint arról korábban már hírt adtunk, a Készenléti Rendőrség Zenekara roadshow-t tart Bács-Kiskun megyében. A verbuváló menet előző héten három helyszínen – Baján, Hercegszántón és Bácsbokodon – zajlott. A Bács-Kiskun megyei roadshow utolsó állomásai Kiskunhalas, Bácsalmás és Kelebia. Eddig minden helyszínen nagy sikere volt a zenekarnak. A rendezvénysorozaton sokan megjelentek. 

A résztvevők a Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös toborzó csoportjával is találkozhatnak. A szakemberek részletes tájékoztatást adnak a pályaalkalmassági követelményekről és a szerződéses határvadász hivatásról. A helyszíneken sokan érdeklődnek a képzés után, és többen felvételi egységcsomaggal távoznak.

A roadshow nem ér véget, csütörtökön és szombaton Csongránd-Csanád megyében folytatódik. A helyszínekről további információkat itt találhatnak.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász- hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!