Kezdőlap Események III. Amerikai Autók Találkozója – Tőserdő

III. Amerikai Autók Találkozója – Tőserdő

A Tőserdő Turisztika Nonprofit Kft. és Verdák A Tősben csapata az idén is megrendezi a III. Amerikai Autók Találkozóját 2022. augusztus 5-7-ig a Tőserdei Autóskempingben.

Augusztus első hétvégéjén. megint az amerikai autók arany koráinak impozáns verdái vonulnak fel a Tőserdőben!

A rendezvényre amerikai autókkal érkezőknek ismét sok kedvezményt biztosítunk, és próbálunk olyan programokat szervezni, ami biztosítja számukra a „Tőserdős élményt”. Lesz például autós túra, autós szépségverseny, autós felvonulás, kertmozi és szombat este pedig retro disco is.

A találkozó, ahogy az elmúlt évben is a Tőserdő Autóskempingben lesz megrendezve, ami 3 hektár gondozott, ligetes, parkosított területet jelent, biztosítva hűs árnyékot az autóknak.

A kempingben két négyágyas, valamint 15 db 2+1 ágyas komfort nélküli faházba, közös vizesblokkal és főzőhelyiségekkel várjuk vendégeinket, sátorhelyeink száma szinte korlátlan.

A rendezvényre amarikai autóval érkezőknek és barátaiknak, lehetőségeink szerint próbáltuk a legnagyobb kedvezményeket biztosítani az Autóskempingben és a Tősfürdőben is (például: a Találkozó VIP jeggyel rendelkezőknek díjtalan a belépés és a szállás is a találkozóra).

Találkozó belépőjegyek:

Találkozó VIP jegy: Amerikai autóval érkezőnek (csak sofőr/1 fő): DÍJTALAN

Találkozó Felnőtt belépőjegy: 1500 Ft

Találkozó Diák belépőjegy (14-18. életév között): 1000 Ft

Találkozó gyermekjegy 14 év alatt: DÍJTALAN

Látogatójegyek:

Látogatójegy felnőtt: 1500 Ft/nap

Látogatójegy Diák belépőjegy (14-18. életév között): 1000 Ft/nap

Látogató gyermekjegy 14 év alatt: DÍJTALAN