Kezdőlap Fejlesztés Különleges, új társasházzal gazdagodik Budapest X. kerülete

Különleges, új társasházzal gazdagodik Budapest X. kerülete

Hat hónap alatt érte el szerkezetkész állapotát a Balance Garden lakópark. A X. kerületben az Üllői úttal parhuzamos mellékutcában található lakásokra már javában zajlik az előregisztráció, az új lakók pedig várhatóan 2023 III. negyedévében vehetik majd birtokba otthonaikat.

A Balance Garden lakópark csendes, nyugodt környezetet kínál a majdani tulajdonosoknak, lakóknak. Ugyanakkor a remek elhelyezkedésnek és kiemelkedő közlekedési infrastruktúrának köszönhetően a környékről könnyedén és gyorsan elérhető a belváros. A társasház kivitelezési munkálatait a több évtizedes építőipari és kivitelezői tapasztalattal rendelkező, az ágazati rangsorban TOP 50-es piaci szereplő, a Bayer Construct vállalatcsoport végzi, ami kiemelt biztonságot jelent a vásárlóknak.

A lakópark építészeti különlegessége, hogy a földszinti egység három különböző építményből áll majd, melyek az első és a második emelet találkozásánál összeépülnek, azt követően pedig a harmadik szint után újból szétválnak, három toronyban végződve. Az egyedülálló kialakítás lehetővé teszi, hogy a harmadik emelet átkötő elemein két tetőkert kerüljön kialakításra.

A társasház mind a 298 lakása rendelkezik majd erkéllyel, terasszal vagy a földszinti lakások esetében közvetlen kertkapcsolattal. Az otthonokat modern klímaberendezéssel szerelik fel. Az ingatlan belső kertrészén belül fenntartható, többszintes zöldkörnyezet biztosít majd lehetőséget szabadidős kikapcsolódásra, sportolásra és pihenésre.

A hagyományostól eltérően a társasház mindhárom lépcsőházában lifttel ellátott, elegáns és tágas előcsarnokok kerülnek kialakításra.

A Balance Garden minden lakásához egyéni parkolóhelyet biztosít. A parkolást egy felszíni 42 férőhelyes parkoló, illetve egy 257 beállási lehetőséggel ellátott mélygarázs teszi lehetővé. A fenntarthatóság jegyében számos parkolóhely kialakítása e-töltő állomás kiépítésére is lehetőséget nyújt. A társasház a tömegközlekedést választók számára is ideális, az M3-as metróvonal, illetve több, sétatávolságra található villamos- és buszjárat is könnyedén elérhető.

Az otthonokat új lakóik 2023 III. negyedévében vehetik majd át. Az érdeklődők előtt azonban nyitott a lehetőség az értékesítési előregisztrációra, ami az ingatlanárakat jelentősen befolyásoló alapanyagárak növekedése miatt komoly megtakarítást is eredményezhet a most lakást vásárlóknak.

Érdeklődni a Bayer Property weboldal Balance Garden aloldalán lehet.

***

A Bayer Construct vállalatcsoport

A Bayer Construct Magyarország meghatározó építőipari vállalatcsoportja, mely komplex építőipari, ingatlanfejlesztési és ingatlanszakmai szolgáltatásokat nyújt és termékeket kínál, a magyar piacon egyedülálló módon lefedve a teljes építőipari-ingatanfejlesztési vertikumot az építőanyag gyártástól, az ingatlanfejlesztésen és generálkivitelezésen keresztül az ingatlanértékesítéséig és üzemeltetésig. A száz százalékban magyar tulajdonú vállalatcsoport jogelődje 2002-ben alakult. A csoport tagvállalatai közé tartozik többek között a Bayer Construct Zrt, a Bayer General Zrt., a Bayer Property Zrt., a LIMA Architecture & Interior Design, a Barnes Hungary Luxury Homes Kft., a Viastein Kft., és a Bay-Iron Kft.

A nemzetközi piacon is aktív vállalatcsoport tevékenysége kiterjed lakó- és irodaépületek ingatlanfejlesztésére és generálkivitelezésére a tervezéstől az engedélyeztetésen át a kulcsrakész átadásig, mély- és vízépítő, illetve földmunkákra, vasbeton szerkezetépítésre és betonacél-feldolgozásra, valamint az alapanyaggyártásra.