Kezdőlap Kiemelt LEGYÉL TE IS SZERZŐDÉSES HATÁRVADÁSZ!

LEGYÉL TE IS SZERZŐDÉSES HATÁRVADÁSZ!

Bács-Kiskun megyében a kiskunhalasi toborzóiroda munkatársai várják a leendő szerződéses határvadászokat.

A Kormány 2022. július 8-i döntése alapján a Rendőrség Határvadász Ezredének felállítására kerül sor. Ennek érdekében országszerte több toborzóiroda is nyílt, Bács-Kiskun megyében Kiskunhalason, a Mártírok útja 25. szám alatt várják az érdeklődőket a Készenléti Rendőrség munkatársai. Az iroda az alábbi telefonszámokon is elérhető: 06-30/663-15-36 és 06-30/143-77-37.

A rendőrök az irodában a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatellátásról személyesen is tájékoztatják azokat, akik szeretnének felvételt nyerni a határvadász ezred soraiba. Online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon pedig folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

1