Kezdőlap Kiemelt MEGKEZDŐDÖTT A KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG ZENEKARÁNAK ROADSHOW-JA

MEGKEZDŐDÖTT A KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG ZENEKARÁNAK ROADSHOW-JA

Kicsik és nagyok is kíváncsiak voltak a különleges előadásra.https://www.youtube.com/embed/g1tA39t5IE8?autoplay=0&start=0&rel=0

Nagy sikerrel zajlik a három Bács-Kiskun megyei településen megrendezett roadshow verbuváló menete. A történelmi indulók mellett a rendezvények fő műsorszáma Kodály Zoltán Háry János című daljátékából a Toborzó volt.

Jövő hét kedden, Kiskunhalason (10 óra 30 perctől Hősök tere), Bácsalmáson (13 óra 30 perctől Bácsalmás, Gr. Teleki József utca – Polgármesteri Hivatal előtt) és Kelebián (16 órától Kelebia, Ady Endre utca – Községháza előtt) fejeződik be a Bács-Kiskun megyei roadshow.

A zenekar jövő hét csütörtökön és szombaton Csongrád-Csanád megye több településére látogat el.

A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös toborzó csoportjának tagjai az eseményre látogatóknak tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. A helyszínen sokan érdeklődtek a hivatás után, és többen felvételi egységcsomaggal távoztak.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász- hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

10 képGALÉRIA MEGNYITÁSA