Kezdőlap Zenei élet Metzker Viki a nyár egyik legizgalmasabb dance bombájához készített hivatalos remixet

Metzker Viki a nyár egyik legizgalmasabb dance bombájához készített hivatalos remixet

Metzker Viki ezúttal horvát vizekre evezett, hogy a zágrábi tehetségek, Bruno Pietri és Pete Spruce közösének adjon extra ízt masszív, fülbemászó beat-jeivel. Íme a „Don’t Let Me Go” Metzker Viki tolmácsolásában!

Az idei nyár sem volt eseménytelen hazánk elzőszámú női lemezlovasának: számos teltházas bulit tudhat maga mögött, kiadta KKevinnel közös „Plázs” című klubremekét, ami igazi közönségkedvenc lett, most pedig  a horvát DJ/producer páros felvételét spékelte meg extravagáns lüktetéssel. A „Don’t Let Me Go” egy fülbemászó dallamokkal és hangszeres elemekkel felvértezett modern, elektronikus szerzemény, aminek szövege is sokatmondó. Egy sokunk számára ismerős, fájdalmas szerelmi történetet mesél el: míg az egyik oldalon erős érzelmek támadnak, a másik fél elbizonytalanodik. Aztán érkezik a felismerés pillanata: mit tegyünk, ha az érzés homályos, és nem tudjuk, hova és kihez tartozol?

Az új verzió egy igazi banger lett, amiben remekül érvényesülnek Viki elektronikus stílusjegyei, miközben az eredeti felvétel mélységei és érzelmei is megmaradnak.

Nézd meg itt az új felvételhez tartozó lyric videót itt: