Kezdőlap Kiemelt PÉNTEKEN KECSKEMÉTEN, SZOMBATON HERCEGSZÁNTÓN JÁRTAK A TOBORZÓK

PÉNTEKEN KECSKEMÉTEN, SZOMBATON HERCEGSZÁNTÓN JÁRTAK A TOBORZÓK

Mindkét helyszínen sokan érdeklődtek a határvadász hivatásról.

Bács-Kiskun megyében az elmúlt napokban is folyamatos volt a toborzás. A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös toborzó csoportja 2022. augusztus 26-án ismét Kecskeméten járt. A rendőrök a toborzó pontot most a piacon állítottak fel, ahol részletesen tájékoztatták az érdeklődőket a képzésről, a felvételi eljárásról és a várható szolgalati feladatokról.

Másnap Hercegszántón, a lovasnapon vettek részt a toborzók. Az eseményen résztvevők közül többen érdeklődtek a határvadász hivatásról és sokan távoztak felvételi egységcsomaggal.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!