Kezdőlap Kiemelt TÍZ PERC ALATT ELFOGTÁK A FIATAL RABLÓPÁROST

TÍZ PERC ALATT ELFOGTÁK A FIATAL RABLÓPÁROST

Erőszakkal elvette két fiú telefonját és egyikük biciklijét egy 14 éves és 18 éves fiatal. A támadókat hamar beazonosították és őrizetbe vették a bajai rendőrök.

Baján, az egyik parkban beszélgetett egy 13 éves és 14 éves fiú, amikor hozzájuk szegődött két ismeretlen fiatal. Az újonnan érkezők először szóba elegyedtek a padon ülő ifjoncokkal, majd nem sokkal később elkérték a telefonjukat. Mivel nem adták oda a készülékeket a gazdáik, ezért egyiküket bántalmazni kezdték az ismeretlen tinédzserek, majd erőszakkal vették el a mobilokat. A helyszínről az egyik sértett biciklijével együtt távoztak a támadók.

A rendőrök azonnal megkezdték a tolvajok felkutatását, majd 10 perccel később elfogták a rablópáros tagjait. Az egyenruhások előállították a 14 éves és 18 éves támadót, akiknél megtalálták a biciklit, a ruházatukba rejtve pedig a telefonokat. A lopott holmikat lefoglalták a bajai rendőrök, és visszaadják a tulajdonosoknak. A két fiatalkorút őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki a rablás miatt.