Kezdőlap Kiemelt TÖBB HELYSZÍNEN IS TOBOROZTAK A NAPOKBAN

TÖBB HELYSZÍNEN IS TOBOROZTAK A NAPOKBAN

Pénteken Kiskőrösön, vasárnap Nagybaracskán jártak a toborzó csoport tagjai.

Bács-Kiskun megyében az elmúlt napokban sem tétlenkedtek a toborzó csoport tagjai. A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közös toborzó csoportja 2022. augusztus 12-én Kiskőrösön járt. A rendőrök a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán tartottak tájékoztató előadást a környékbeli álláskeresőknek. Az egyenruhások a felvételi eljárásról, a várható szolgálati feladatokról valamint a javadalmazásról beszélgettek az érdeklődőkkel.

Másnap Nagybaracskán, a „Sobri Kupa” elnevezésű programsorozaton vettek részt a toborzók. Az eseményen résztvevők közül többen érdeklődtek a határvadász hivatásról és sokan távoztak felvételi egységcsomaggal.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

7 k