Kezdőlap Kiemelt TOBORZÁS BAJÁN

TOBORZÁS BAJÁN

A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság toborzói ismét Bajára látogattak. A jelenlévők közül sokan érdeklődtek a szerződéses határvadászképzés iránt.

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Bács-Kiskun megyében. A Készenléti Rendőrség és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitánysák közös toborzó csoportja tegnap – 2022. augusztus 19-én – a bajai Tesco-ban fogadta az érdeklődőket. A rendőrök a látogatóknak tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Az érdeklődők a tájékoztatás mellett szórólapokat is kaptak, amelyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. A helyszínen sokan érdeklődtek a hivatás után, és többen felvételi egységcsomaggal távoztak.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!