Kezdőlap Kiemelt A BAJAI TOBORZÓ CSOPORT SOLTVADKERTEN JÁRT 

A BAJAI TOBORZÓ CSOPORT SOLTVADKERTEN JÁRT 

A rendőrök a kihelyezett toborzópontokon és a kiskunhalasi irodában is várják az érdeklődőket.

Bács-Kiskun megyében a hétvége sem telik el toborzás nélkül. A bajai toborzócsoport tagjai 2022. szeptember 18-án Soltvadkerten jártak. A szakemberek 10 és 14 óra között várták a szerződéses határvadász szakma iránt érdeklődőket. Az egyenruhások készségesen válaszolnak minden, a szolgálati feladatokkal, felvételi eljárással, kiképzéssel kapcsolatos kérdésekre. A tucatnyi érdeklődő közül többen távoztak felvételi egységcsomaggal.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász!