Kezdőlap Diákélet Újra itt a Megyei Ösztöndíj Program

Újra itt a Megyei Ösztöndíj Program

A „Bács-Kiskunban itthon vagy!” ösztöndíj program rengeteg szorgalmas diáknak nyújtott anyagi támogatást tanulmányaikhoz. Mivel a program kiemelkedően sikeresnek bizonyult, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat a helyi vállalkozásokkal és önkormányzatokkal együttműködve folytatja a pályázatot.

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat kiemelten fontosnak tartja, hogy a térségünkben élő fiatalokat anyagi támogatással is segítse, hogy befejezhessék tanulmányaikat, sikeresen elhelyezkedjenek megyénkben és az általuk kitűzött célok valóra válhassanak. A 2,1 millió forintos támogatási összegből a sikeres pályázók 5 hónapon keresztül akár havi 30 000 forintban is részesülhetnek.

Igyekszünk továbbá a helyi vállalkozásoknak is jól képzett, helyi szakembereket biztosítani. Mindezek mellett fontos szempontnak tarjuk a megyei fiatalok identitástudatának erősítését, hiszen számtalan lehetőség kínálkozik számukra térségünkben.

A pályázat beadási határideje: 2022. október 1.

Érintett települések: Baja, Kecskemét, Kiskunhalas.

Az új felhívás, illetve bővebb információ a https://www.bacskiskun.hu/oldalak/megyei-osztondij oldalon található, illetve az alábbi elérhetőségek egyikén:

E-mail: [email protected]

dr. Haskó Edina
jogi ügyintéző
Telefon: 06-30-788-9002

Forrás:BACSKISKUN.HU