Kezdőlap Kiemelt AKTÍV VOLT A BETÖRŐ A NYÁRON – ELFOGTUK

AKTÍV VOLT A BETÖRŐ A NYÁRON – ELFOGTUK

Nyolc betöréssel gyanúsítanak egy 21 éves mélykúti férfit és kezdeményezték a letartóztatását a Jánoshalmi Rendőrőrs munkatársai.

Több mint feltucat betörésről érkezett bejelentés a Jánoshalmi Rendőrőrsre idén nyáron. Az ismeretlen tolvaj ugyanis két és fél hónap alatt több családi házba és boltba bement Mélykúton. Azért, hogy bejusson hol az ajtót feszítette fel, hol pedig az ablakot törte be. Zsákmánya az esetek többségében készpénz volt, de olyan is előfordult, hogy kertigépeket és bútorokat lopott, az egyik üzletből pedig élelmiszereket vitt el.

A tolvaj beazonosítása érdekében egy nyomozócsoportot állítottak fel a rendőrőrs munkatársai. A környék kamerafelvételeit elemezve, a tanúkihallgatások, valamint az adatgyűjtés eredményeként beazonosították bűncselekményekkel gyanúsítható 21 éves helybélit. A rendőrök elől napokon keresztül bujkált a feltételezett elkövető, azonban hamar a nyomára bukkantak és tegnap őrizetbe is vették. A férfi a gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a bűncselekmények elkövetését. A rendőrök megtalálták nála az ellopott holmik egy részét és azokat visszaadták a tulajdonosoknak. A Jánoshalmi Rendőrőrs munkatársai kezdeményezték a letartóztatásának indítványozását.