Kezdőlap Kiemelt BAJÁN, JÁNOSHALMÁN ÉS IZSÁKON JÁRTAK A TOBORZÓK

BAJÁN, JÁNOSHALMÁN ÉS IZSÁKON JÁRTAK A TOBORZÓK

A Bács-Kiskun megyei toborzócsoport tagjai továbbra is várják a leendő határvadászok jelentkezését. Hétvégén több településre is ellátogattak a rendőrök.

Ez a hétvége sem telt el toborzás nélkül Bács-Kiskun megyében. A toborzócsoport tagjai 2022. szeptember 23-án és 24-én Baján és Jánoshalmán a városi piacon várták a szerződéses határvadász hivatás iránt érdeklődőket. Izsákon pedig a Sárfehér Napokon állították fel standjukat. A rendőrök válaszoltak a jelenlévők minden, a szolgálati feladatokkal, felvételi eljárással és kiképzéssel kapcsolatos kérdésére. A megjelentek közül többen távoztak felvételi egységcsomaggal.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.