Kezdőlap Kiemelt HÁROM TELEPÜLÉSEN TOBOROZTAK TEGNAP

HÁROM TELEPÜLÉSEN TOBOROZTAK TEGNAP

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása. A szakemberek várják az érdeklődőket a kihelyezett toborzópontokon és a kiskunhalasi toborzóirodában is.

Megyénkben a héten is aktívak a toborzó csoport tagjai. A Készenléti Rendőrség munkatársai 2022. szeptember 15-én Szeremlén, Bácsalmáson és Mélykúton jártak. A szakemberek a települések frekventált területein várták a szerződéses határvadász szakma iránt érdeklődőket. Az egyenruhások készségesen válaszolnak minden, a szolgálati feladatokkal, felvételi eljárással, kiképzéssel kapcsolatos kérdésekre. A megjelentek közül többen távoztak felvételi egységcsomaggal.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász!