Kezdőlap Kiemelt HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

HÍREK BÁCS-KISKUN MEGYÉBŐL

Az elmúlt 24 óra eseményei röviden.

Tegnap a nyomozók és járőrök 7 személyt fogtak el, és további 8 előállításáról intézkedtek. Hárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 11 óra 30 perckor egy 65 éves helvéciai férfit állítottak meg Kecskemét belterületén, miközben személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során kiderült, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott, ezért őt légalkohol-mintavételre előállították.

A megyeszékhely rendőrei 5 óra 30 perckor őrizetbe vettek egy 54 éves helybélit. A férfi úgy közlekedett Kecskeméten személyautóval, hogy őt a Kecskeméti Járásbíróság eltiltotta a vezetéstől.

A kecskeméti rendőrök 15 óra 15 perckor egy 49 éves helybéli férfit vettek őrizetbe, mivel a Kecskeméti Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki vele szemben kifosztás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Az elmúlt 24 órában két súlyos és két könnyű sérüléssel járó, valamint nyolc anyagi kárral végződő közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavételre állítottak elő a járőrök.