Kezdőlap Egészség ILZSU – Segítség a természet erejével

ILZSU – Segítség a természet erejével

Újabb ránctalanító arckrémmel bővült az ILZSU termékcsalád, mely a természet erejével segít fiatalosan tartani az arcbőrt. Kiskőrösön Varga Péterné Ilona évtizedek óta fejleszti saját, természetes alapanyagú termékeit, melyek között egészségmegőrző, gyógyulást nyújtó tinktúrák, valamint egészséges arcbőrt nyújtó krémek egyaránt megtalálhatók. Munkásságát a közelmúltban újabb nemzetközi diplomákkal ismerték el a különböző szépség- és egészségiparban rendezett szakkiállításokon.

– A vásárlóimtól érkező pozitív visszajelzések mellett legalább annyira boldoggá tesz, amikor a szakma elismeri a munkámat. A Jóistentől kapott talentumként tekintek arra, hogy a gyógynövények által emberek sokaságának tudtam már segíteni. Az eltelt másfél évtizedben valamennyi termékemet díjazták szakmai kiállításokon – jegyezte meg Varga Péterné Ilona.

Munkássága elismeréseként az elmúlt időszakban átvehette a Nikola Tesla díjat, kutatási és innovációs szolgálataiért a Júlia-díjat, a tudomány támogatásáért az Idea plakett-díjat. Aranydiplomát kapott a hajszérumért Nemzetközi Inventcor kiállításon. Az Akadémia Kiadó diplomáját pedig a szilikonos arckrémével érdemelte ki.

Ilona negyven éve foglalkozik gyógynövényekkel, termékeit 15 éve forgalmazza. Ezen a csodálatos gyógyító úton lánya betegsége indította el, aki szerencsére kigyógyult a rákból. 

Az ILZSU termékek különlegességét a 100 százalékban természetes alapanyagok adják, többféle gyógynövényt és vitaminokat tartalmaznak.

– A termékekre, különösen a tinktúrákra, azaz étrend-kiegészítőkre, ajándékként tekintek, hiszen az évek alatt betegek sokaságának segítettem már, melyet kórházi zárójelentések igazolnak. Az arckrémeim esztétikailag nyújtanak segítséget, ugyanakkor tudjuk jól a hölgyek, sőt ma már egyre több férfi körében igenis fontos a fiatalos arcbőr megőrzése. Mindezt nagyon jól tükrözi a növekvő kereslet a három arckrémem iránt – tette hozzá Ilona.

Az ILZSU család legújabb tagja a szilikonos arckrém. A webshop-ban is elérhető három arckrém mindegyike tartalmazza a szép bőr számára nélkülözhetetlen hialuron-savat, mely képes nagy mennyiségű vizet magához vonzani és megtartani, ezáltal teltséget és rugalmasságot kölcsönöz annak, csökkenti a ráncok kialakulásának esélyét, valamint antioxidánsokban gazdag.

Az ILZSU szilikonos arckrém napi használatával eltűnnek a friss ráncok, már egy hét után látványos az eredmény. A már meglévő ráncokat pedig feltölti, fiatalosabbá varázsolva az arcbőrt. 40 év felett mindenkinek ajánlott, hiszen addigra a mosoly- és a szem körüli ráncok már tagadhatatlanul megjelennek.

Az ILZSU argánolajos éjszakai arckrém hatékonyan kisimítja a szárazsági ráncokat, megakadályozza az újak kialakulását. Intenzív tápláló és regeneráló. Segíti a bőr megújulását mélyebb rétegekben is, visszaadja rugalmasságát.

Az ILZSU babassu-olajos nappali arckrém nyugtatja, ápolja, táplálja az igénybevett bőrt. Bőrlágyító, hidratáló regeneráló, védő hatású, bársonyosító, nyugtató hatású, öregedés-ellenes, szabadgyök-ellenes, antioxidáns, enyhén gyulladás gátló, megelőzi a bőr kiszáradását, tápláló, védő és filmogén hatással van a bőrre, remekül beszívódik, nem hagy zsíros érzetet.

Az ILZSU termékcsaládban kiemelt szerepet kapnak az étrend-kiegészítők, melyek 100 százalékos gyógynövény készítmények. Az egyik az őssejt-stimulálást segíti elő, a másik az érrendszeri és koleszterin problémákra van jó hatással. Rendszeres fogyasztásuk a flavonoid tartalom miatt elősegítheti a szervezet általános védekezőképességét, a polifenolos vegyületek pedig megelőzhetik a különféle betegségek kialakulását.

A szép haj elérése sem lehetetlen az ILZSU hajregeneráló szerrel, mely a fejbőrre csepegtetve fejti ki hatását. A hajhagymákba jutva biztosítja a tápanyagokat, amelyeket a szervezet vitaminhiány, esetleges gyulladás, kemoterápia vagy bármilyen más betegség miatt nem tud megadni a hajnak, valamint a több éve stagnáló hagymákat is aktiválja.

Az ILZSU termékek webshopon keresztül elérhetők, a saját használat mellett kiváló alternatívák ajándékozásra is.

Elérhetőségek:

Kiskőrös, Béke utca 79.

Telefon: +36-70/276-45-86, +36-20/442-87-71

Email: [email protected]

web: www.ilzsu.hu

Facebook: Varga Péterné