Kezdőlap Kiemelt KECSKEMÉTEN ÉS KISKŐRÖSÖN FOLYTATÓDOTT A TOBORZÁS 

KECSKEMÉTEN ÉS KISKŐRÖSÖN FOLYTATÓDOTT A TOBORZÁS 

A megyeszékhelyen a vártnál is eredményesebb volt a toborzás. Fiatalok egész csoportja érdeklődött a szerződés és hivatásos szolgálati formák iránt.

Bács-Kiskun megyében a héten is aktívak voltak a toborzó csoport tagjai. A Készenléti Rendőrség munkatársai 2022. szeptember 7-én reggel a kiskőrösi piacon várták az érdeklődőket. Tegnap pedig Kecskemét főterét foglalták el, ahol – meglepetésükre – egy csapatnyi 17 éves fiatal vette őket körbe. Az érettségire készülő középiskolásokat mind a szerződéses, mind a hivatásos szolgálati formák érdekelték. A toborzók készségesen válaszoltak a szolgálati feladatokkal, felvételi eljárással, kiképzéssel kapcsolatos kérdésekre. A jelenlévők közül sokan távoztak felvételi egységcsomaggal.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!