Kezdőlap Kiemelt KÖZFOGLALKOZTATOTTAKNAK TARTOTTAK TÁJÉKOZTATÓT BAJÁN

KÖZFOGLALKOZTATOTTAKNAK TARTOTTAK TÁJÉKOZTATÓT BAJÁN

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség közös toborzó csoportja Baján, a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán tartott tájékoztatót a határvadász hivatásról.

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Bács-Kiskun megyében is. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség közös toborzó csoportja 2022. szeptember 15-én Baján, a Foglalkoztatási Osztályon tartott tájékoztató előadást a közfoglalkoztatottaknak. A rendőrök a felvételi eljárásról, a várható szolgálati feladatokról valamint a javadalmazásról beszélgettek a jelenlévőkkel. Sokan érdeklődtek a hivatás után, részükre felvételi egységcsomagot adtak a kollégák.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!